Usein kysytyt kysymykset


Tilaus ja toimitus


Toimitus on asiakkaillemme aina ilmainen ja tuotteet toimitetaan kotiovelle. Tarjoamme teille myös ilmaisen palautuksen, mikäli mielenne muuttuu kun olette vastaanottaneet tuotteen.


Tilaukset toimitetaan antamaanne toimitusosoitteeseen asti. Joissain harvinaisissa tapauksissa tuote päätyy noutopisteeseen, mutta tämäkin useimmiten vain silloin, jos toimitusyritys on epäonnistunut. Tällaisissa tapauksissa saatte tekstiviestillä ja/tai kirjeellä tiedon noudettavasta lähetyksestä.


Tuotteet lähetetään pääsääntöisesti 1 - 2 päivän kuluttua tilauksen tekemisestä. Saat sähköpostiisi seurantakoodin lähetyksen jälkeen. Tuotteiden saapuminen perille kestää useimmiten noin 4 - 9 arkipäivää.


Kun olemme lähettäneet tilauksenne, saatte sähköpostiinne seurantanumeron ja linkin, minkä avulla voitte seurata toimituksen kulkua. Ottakaa huomioon, että joissain tapauksissa voi kestää päivä tai kaksi ennen kuin seurantatiedot päivittyvät.


Emme valitettavasti voi toimittaa lähetyksiä Ahvenanmaalle.


Tuotteet


Pyrimme pitämään jokaisen myynnissä olevan tuotteen saatavilla, mutta valitettavasti osa tuotteista loppuu välillä varastosta. Tuotteita tulee kuitenkin jatkuvasti lisää ja voitte haluamanne tuotteen sivulla tilata itsellenne sähköposti-ilmoituksen kun tuotetta on taas saatavilla.


Suosimme PEFC- ja FSC-sertifioituja tuotteita. Osa tuotteista valmistetaan Euroopassa.


Palautukset ja vaihdot


Tuotteilla on 21 päivän ilmainen palautusoikeus ja jotta palauttaminen olisi asiakkaillemme mahdollisimman helppoa, yhteistyökumppanimme noutaa palautuksen toimitusosoitteesta. Teidän ei siis tarvitse nähdä vaivaa palautuksen toimittamiseksi postitoimipisteeseen. Voitte halutessanne myös käyttää meiltä saatavaa valmiiksi maksettua pakettikorttia.

Voit kotona tutustua tuotteisiin samalla tavalla kuin tutustuisit tuotteisiin myymälässä, mutta huomaa, että palautettavien tuotteiden ja niiden pakkausten tulee olla jälleenmyyntikelpoisia. Tämä tarkoittaa, että palautettavan tuotteen ja pakkauksen tulee olla alkuperäistä vastaavassa kunnossa.

Palautusohjeet löydät täältä.


Kyllä. Tarjoamme teille ilmaisen palautuksen, mikäli mielenne muuttuu kun olette vastaanottaneet tuotteen. Mikäli haluatte palauttaa tuotteen ja saada rahanne takaisin, seuratkaa palautusohjeitamme.


Peruuttaaksesi tilauksen ennen kuin se on toimitettu teille, olkaa mahdollisimman nopeasti yhteydessä asiakaspalveluumme tilauksen perumiseksi ennen toimitusta.


Palauttaminen on helppoa! Mikäli haluatte palauttaa tuotteen ja saada rahanne takaisin. Seuratkaa palautusohjeitamme.

Jos tuotteessa on vika ja haluatte vaihtaa viallisen osan uuteen tai jos haluatte alennusta vian perusteella, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme.


Jos vika on niin pieni, että haluatte siitä huolimatta pitää tuotteen niin olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme mahdollista pientä hyvitystä pyytäen.

Jos haluatte palauttaa tuotteen ja saada rahanne takaisin, tutustu palautusohjeisiin ja toimitusehtoihin palautuksia koskien.

Jos haluatte viallisten osien tilalle uudet osat olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme ja he opastavat teitä kuinka toimia.

Muistakaa aina mainita viestissänne, minkä lopputuloksen haluaisitte ongelman ratkaisuksi. Ja liittäkää aina viestiin mukaan kuvia viasta ollessanne yhteydessä meihin.