Ostamalla Sisustajankodista autat istuttamaan puun jokaista ostettua tuotetta kohden

Puut istuttaa voittoa tavoittelematon Eden Reforestation Projects

Eden Reforestation Projects omistautuu metsien ennallistamiseen ja kestävän kehityksen edistämiseen.

Ostoksesi johtaa puun istuttamiseen

Kun teet tilauksen Sisustajankodissa, autat istuttamaan puita useissa eri maissa, kuten Madagaskarilla, Haitissa, Mosambikissa, Keniassa, Etiopiassa, Nepalissa, Indonesiassa, Filippiineillä ja Hondurasissa. Eden Reforestation Projectsin ansiosta monenlaiset metsät elpyvät, tarjoten lukuisia ympäristöllisiä ja yhteiskunnallisia etuja.

Miksi puiden istuttaminen on tärkeää?

Puiden istuttaminen tuo mukanaan monia hyötyjä:

  • Luonnollisten elinympäristöjen elvyttäminen: Metsät tarjoavat elinympäristön monille eri lajeille, jotka ovat riippuvaisia näistä metsistä selviytyäkseen.
  • Koralliriuttojen terveyden parantaminen: Mangrovemetsät vähentävät eroosiota ja parantavat veden laatua, mikä edistää koralliriuttojen terveyttä ja monimuotoisuutta.
  • Paikallisten elinkeinojen tukeminen: Istutusprojekti työllistää paikallisia asukkaita, tarjoten heille tärkeitä toimeentulomahdollisuuksia samalla parantaen heidän elinolosuhteitaan.
  • Ilmastonmuutoksen torjuminen: Puiden istuttaminen sitoo hiilidioksidia tehokkaasti, auttaen vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä ja hilliten ilmastonmuutoksen vaikutuksia.

Miten istutus tapahtuu?

Eden Reforestation Projectsin tiimi, joka koostuu paikallisista asukkaista ja ympäristöalan ammattilaisista, istuttaa ja hoitaa puita varmistaen niiden selviytymisen ja kasvun. Tämä pitkäjänteinen työ varmistaa, että puita ei ainoastaan istuteta, vaan ne myös kasvavat ja kukoistavat tulevaisuudessa.

Jokainen ostos merkitsee muutosta

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden osallistua tähän tärkeään työhön.

Lue lisää Eden Reforestation Projectista täällä.